Helmondsevoetbalschool

Hard werken verslaat talent, als talent niet hard werkt. Dit is waar wij in geloven en waar wij voor staan. Wij zijn een voetbalschool met oog voor talent. Naast techniek, coördinatie en conditie brengen wij onze talenten ook discipline bij. Door middel van een persoonlijk programma en privé lessen krijgen onze talenten de aandacht die zij verdienen. Persoonlijke doelen worden hierin opgesteld en periodiek geëvalueerd. 

Discipline

Om de top te behalen dien je hard te werken. Wees standvastig en werk naar je doelen toe! Wij helpen je in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Een goede voetballer zijn is top, een goede voetballer blijven is kunst!

Dynamiek

Om het beste uit jezelf te halen maken wij gebruik van een interactieve manier van training met veel diversiteit. Hierdoor is er altijd sprake van beweging en ben je continue aan het nadenken over je keuze met en zonder bal.

Doelgericht

Wij laten ons niet afleiden door zijpaden, tegenslagen en tegenwerkingen.  We gaan samen met jou recht op jouw doel af. We denken continue in mogelijkheden en zien belemmeringen als kansen. Wat wij meegeven, is wat wij achterlaten.

De Helmondsevoetbalschool is continu in beweging. Beweeg je graag mee? Houdt dan onze social-media en onze agenda in de gaten!

Groeps Trainingen

Skill ontwikkeling, samenwerking, discipline, karakter, hard werken! Waar wacht je op? Kom langs voor een proeftraining.

One Trainingen

Goed gereedschap is het halve werk luidt het spreekwoord. Daarom zorgen wij ervoor dat we altijd de beste middelen tot onze beschikking hebben voor onze trainingen

Personal Training

Wil jij investeren in jouw persoonlijke skills? Zoek je een persoonlijke training op maar? 1 op 1 training is wat jij nodig hebt.

Wij danken onze sponsors en partners